Wedden op Paarden

Hoe wed je op de kortebaan?

Het échte wedden doe je op paarden. Het is een eeuwenoude traditie, al kun je je paardenweddenschap tegenwoordig natuurlijk gewoon op je mobiel spelen (het kan uiteraard ook bij de totalisatorkassa’s aan de baan). De kans om te winnen is beduidend groter dan bij een loterij en bovendien kun je gebruikmaken van de tips van kenners, onder meer op deze site. Wedden dat je het leuk vindt?

Je kunt al een weddenschap afsluiten voor € 0,50 en het is helemaal niet moeilijk. Waar kun je zoal op wedden? Hieronder vind je de gemakkelijkste spellen op een rijtje. Onderaan kun je doorklikken voor meer informatie en de overige wedmogelijkheden.

Winscore

Dit spel lijkt op de (voetbal)toto, maar dan gemakkelijker, want een gelijkspel is niet mogelijk. Elke rit levert een winnaar op (best of 3, dus bij 1-1 volgt een kamprit om de winst). Als er 24 paarden meedoen, hoef je dus maar twaalf winnaars te voorspellen. Heb je alles goed, kan dat je hele dag (of hele week!) in één klap goedmaken. Heeft niemand alles goed, gaat de prijs naar degene(n) die 1 fout hebben, enzovoort.

Winnend

Voorspel welk paard aan het eind van de dag als winnaar overblijft. Er doen zestien tot 24 paarden mee. Kenners geven in hun tips vooraf al aan wat de favorieten en de outsiders zijn. De favorieten bieden de meeste kans om te winnen, de outsiders (die minder kans maken maar wel kunnen verrassen) kans om méér te winnen.

Plaats

Als je Plaats speelt, levert jouw paard ook al winst op als het tweede of derde wordt aan het einde van de dag. Ook hier geldt dat favorieten een grotere winkans bieden, maar kleinere bedragen opleveren. Speel een outsider en je kunt een mooie uitbetaling winnen als je paard bij de eerste drie eindigt.

Online wedden

Minstens zo gemakkelijk als het wedden bij de totalisatorwagen, is het plaatsen van een online weddenschap. Nadat je een account hebt aangemaakt bij ZEturf, kun je ook via de computer of telefoon inzetten.

Na de koers krijg je het eventueel gewonnen bedrag automatisch op je account gestort. Je kunt op elk moment jouw saldo overmaken naar je eigen rekening.

Het voordeel van online wedden is niet alleen het gemak, maar je kunt ook gebruik maken van een mooie welkomstbonus en andere aanbiedingen. Met een account van ZEturf kun je bovendien wedden op  koersen uit de hele wereld en heb je gratis beelden.

Klik op de banner voor meer informatie.

Recente berichten

BEKIJK AL HET NIEUWS